Learn English Speaking daily to improve your English communication skills
If you’re a beginner, who looking to speak English fluently or improve your daily English conversation skills. English speaking course app is the best way that will help you speak English fast.
Are you ready to learn English with our app - English Speaking Course?
The app consists of 3 parts: English Conversation, English Vocabulary and English Phrase
English Conversation:
★ There are 100 lessons. Each lesson is an conversation for daily communication between users and native speakers on different topics. The conversation has a clear sentence structure, words that are used frequently and clearly to help learners learn more effectively. You need to practice saying the daily lessons to your English communication skills fluently.
★ English Vocabulary:
1500 Most Common Words from basic to advance
Review the vocabulary you have learned, practice it more than once to get used to it. Check out the words you have learned through simple and interesting games.
★ English Phrase:
Practice 1000 common phrases
Features:
- Practice English Speaking: speak, record and review
- Huge amount of audio content.
- Normal and slow playback speeds.
- Bookmark any words
- Play game to remember words
- Academic results chart
1.Vadodara
વડોદરા જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં.
2.Tapi
તાપી જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં.
3.Sabarkantha
સાબરકાંઠા જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં.
4.Porbandar
પોરબંદર જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં.
5.Patan
પાટણ જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં.
6.Narmada
નર્મદા જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં.
7.Jamnagar
જામનગર જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં.
8.Gandhinagar
ગાંધીનગર જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં.
9.Devbhumi Dwarka
દેવભૂમિ દ્વારકા જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં.
10.Dang
ડાંગ જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં
11.Chhota Udepur
છોટા ઉદેપુર જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં
12.Anand
આણંદ જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં
13.Ahemdabad
અમદાવાદ જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં
14.Navsari
નવસારી જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં
15.Rajkot
રાજકોટ જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં
16.Mahesana
મહેસાણા જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં
17.Valsad
વલસાડ જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં
18.Kutch
કચ્છ જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં
19.Surendranagar
સુરેન્દ્રનગર જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં
20.Amreli
અમરેલી જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં
21.Junagadh
જુનાગઢ જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં
22.Gir Somnath
ગીર સોમનાથ જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં
23.Morbi
મોરબી જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં
24.Panchmahal
પંચમહાલ જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં
25.Botad
બોટાદ જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં
26.Dahod
દાહોદ જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં
27.Mahisagar
મહીસાગર જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં
28.Surat
સુરત જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં
29.Banaskantha
બનાસકાંઠા જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં
30.Aravalli
અરવલ્લી જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં
31.Bharuch
ભરૂચ જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં
32.Kheda
ખેડા જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં.
33.Bhavnagar
ભાવનગર જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં